Het product dat je gaat testen is de MAM Handkolf

Moedermelk is het beste voor baby’s en borstvoeding bevordert onder andere de band tussen moeder en kind. In samenwerking met verloskundigen, lactatiekundigen en moeders is daarom de MAM 2in1 borstkolf ontwikkeld. Een bijzonder flexibele oplossing.

Te gebruiken als handkolf, maar met de upgradeset in twee eenvoudige stappen om te bouwen naar een elektrische borstkolf. De handkolf is erg licht te bedienen en zeer makkelijk te reinigen. De speciale membraantechnologie van de handkolf zorgt voor een aangenaam zuigeffect. Het langdurige vacuüm maakt efficiënt en zacht afkolven mogelijk. Het siliconenmembraan tussen de handgreep en het borststuk leidt het vacuüm slechts in één richting en beschermt zo de afgekolfde moedermelk tegen contaminatie.

De MAM fles – die direct op de kolf aangesloten kan worden – is daarnaast goed te combineren met borstvoeding. De platte speen met uniek SkinSoft™ siliconen oppervlak voelt vertrouwd, bijna als de moederborst en wordt door 94% van de baby’s geaccepteerd. Inmiddels hebben ziekenhuizen en health care professionals deze fles ook ontdekt.

Ouders, maar ook jij als verloskundige, zijn veeleisend. MAM is dat ook. Daarom ontwikkelen zij al 45 jaar babyproducten die uniek zijn in hun design en functie. MAM producten worden dan ook samen met experts en ouders ontwikkeld.

Helaas hebben we zoveel inschrijvingen gekregen dat we het formulier hebben moeten sluiten.