Mijn Verloskundige is de enige zwangerschapsapp die voorzien is van informatie van de eigen verloskundigen- (en echoscopiepraktijk). Een handige en betrouwbare informatiebron gedurende de gehele zwangerschap en kraamperiode. Voor Vlaamse vroedvrouwen hebben we de app Mijn Vroedvrouw, een identieke app met dezelfde functionaliteit maar wel met een andere naam op je telefoon.

 

De app is gratis te downloaden in de Appstore en Google Playstore

Voor iedere vroedvrouwenraktijk een gepersonaliseerde app!

De app is verder voorzien van leuke blogs van professionals, de Oei, ik groei! zwangerschapskalender, een shoppingrubriek en een weeëntimer. Kortom, een complete app voor zwangeren met betrouwbare informatie van hun eigen vroedvrouw!

Kosten

Een basisabonnement kost € 50,- ex btw per jaar. Clienten vinden je app dan door de Mijn Verloskundige te downloaden in de Appstore of Playstore. In Belgie zal na het downloaden de naam van de app automatisch aangepast worden in Mijn Vroedvrouw.

Je kunt als praktijk je app ook upgraden naar een Plus-abonnement. Je hebt o.a. dan in de app meer mogelijkheden voor interactiviteit met je clienten. Kosten bedragen hiervoor € 149,- per maand.

Bij een Premiumabonnement heb je alle functionaliteiten van een Plus-abonnement, maar wordt de app onder je eigen praktijknaam (en logo) gepubliceerd in de Appstore en Playstore. De kosten hiervoor bedragen € 179,95 per maand + eenmalig 25 Dollar aanmeldkosten voor de Playstore en jaarlijks 100 Dollar voor de Appstore.

Voor meer informatie mail naar info@vroedvrouwenloket.be